maandag 25 april 2011

Dag 11 En Hollandse Dag

De dag begon als alle andere ,alleen waren we nu op tijd uit bed.
We hadden afgesproken om op de koffie te gaan bij de Fam. Snoei,bij veel bloggers wel bekend en vooral bij Sonja eerst even langs de Walmart want we hadden beloofd dat wij zouden zorgen voor wat bij de koffie (we hadden nog zat over van de verjaardag van Joke) niet verder vertellen hoor.
We werden heel gastvrij ontvangen en mochten de hele Villa zien ,jammer dat ze er zelf zijn in September ,anders had dat een mooie optie geweest.
We hebben gezellig bij geklets over alles en nog wat ,en we zijn tot de conclssie gekomen dat we het toch maar niet doen zelf een huis hier kopen,in mijn ogen is het goedkoper om 2xper jaar hier vacantie te vieren.
We hebben het niet te laat gemaakt want ze moesten de koffers nog pakken want ze komen morgen weer naar Nederland ,maar hebben afgesproken dat we in September het even dunnetjes overdoen.
Daarna nog even naar Premium Int.Drive voor de allerlaatste inkopen (JA ECHT HOOR),Joke zegt net tegen me als de Kids nu nog bellen dan hebben ze mooi PECH.
Op de terug weg naar Terrage Ridge nog even over de 192 en ja hoor het was weer tijd voor Starbucks, zitten we daar lekker op het terras are this chairs free maar ik had al gehoord dat het Nederlanders waren,dus ik antwoorden Ja hoor ga lekker zitten ze vertelden dat ze niet in Nederland woonden maar op Curacao en dat ze op vacantie hier in Florida waren,en om te Shoppen.
We hebben de dag afgesloten met een dinner bij Cracker Barrel was weer voortreffelijk.
Helaas geen Foto's van vandaag was vergeten mee te nemen .
Verder een Fijne Tweede Paasdag die kennen ze hier niet ,en tot morgen.
@Diana zal is tijd worden dat je reageerd HaHaHa
@Mirjam Ja het is er geweldig niks gelogen
@Peter We hebben ze nog wel kleiner gezien dan 8 je wordt er ontzetend goed opgevangen
@Penpe Je was van harte welkom hoor Shirly is ook nog even geweest.
@Teleton Volgende keer toch maar Terrage Ridge hier zijn geen geile kikkers hoor en en we hebben hier een vuilnisman (zie Foto Dag 10) en ons balkon licht in de Schaduw.
Groet Gerrit & Joke
P.S. we kunnen weer rustig slapen onze buurman de Sherrif komt net thuis ,kom even naar boven om de restjes op te maken.

7 opmerkingen:

  1. He leuk zeg dat jullie bij Ina en Arjan op bezoek zijn geweest. Fijne dag vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Altijd leuk om op den vreemde met medevaderlanders kennis te maken. En het helpt vaak ook nog eens bij moeilijke beslissingen!

    En kikkers en oordopjes gaan heel goed samen hoor...;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw het zit er voor julie al weer bijna op. Maar na wat wij gelezen hebben, hebben jullie een fijne tijd gehad. En dat is toch super!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Op de een of andere manier had ik, toen je vorige week schreef dat jullie de laatste inkopen hadden gedaan niet het idee dat dat de laatste inkopen waren :-)

    Maar zo te lezen een gezellige Hollandse dag daar in Florida. Altijd leuk om medelanders te ontmoeten en gezellig in je eigen taal bij te kunnen kletsen.

    Geniet nog van de laatste paar dagen. We staan te trappelen om het stokje van jullie over te nemen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lekker relax dagje met een hollands tintje, en weer lekker shoppen.
    Lekker gegeten bij de Cracker Barrel, het is weer genieten en wij genieten mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hele fijne dag hebben jullie weer gehad, maar hoe kan dat ook anders in dat heerlijke Florida. Leuk om zover van je eigen kikkerlandje vandaan medelanders tegen te komen. (Wij hadden dat vorig jaar met een medewerker van Starbucks op de 192, zij bleek een medelander te zijn en daar in de States gestudeerd te hebben).

    Zijn benieuwd of er echt geen inkopen meer worden gedaan bij de Outlets???

    Veel plezier nog, erg leuk om jullie verslag te volgen.

    Groeten Martin, Richard en Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jammer dat het voor jullie al bijna voorbij is. Wat gaat het toch snel.
    Geniet in ieder geval van de laatste dagen.

    BeantwoordenVerwijderen